Ajankohtaista

Uutta Apteekin terveyspisteessä - Firstbeat Hyvinvointianalyysi!

Voit ostaa apteekilta itsellesi tai lahjaksi Hyvinvointianalyysin (hinta 160€). Apteekilta ostettuun analyysiin kuuluu sairanhoitajamme antama 30 minuutin henkilökohtainen palaute.

Löydä tasapaino tekemisen ja levon välille. Firstbeat Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.


Influenssarokotteet ovat saapuneet apteekille. Sairaanhoitaja rokottaa maanantaisin ja keskiviikkoisin. Suosittelemme varaamaan ajan.

Muistathan, että punkkirokotteet ovat ajankohtaisia myös syksyllä, ja tehosterokotuksista on hyvä pitää huolta, jotta puutiaisaivokuumeelta suojautuminen on tehokasta.

 

Talven kaukomatkoja varten on hyvä muistaa hepatiitti- rokotteet. Ajoissa otettu rokote antaa riittävän suojan.

 

Apteekin henkilökunta toivottaa kaikille terveitä päiviä,  jos kuitenkin terveysasioissa on kysyttävää, autamme mielellämme.

Aukioloajat muuttuvat 18.8. alkaen. Avaamme jatkossa arkisin jo 8:30!

Uudet aukioloajat ovat:

ma-pe 8.30-19.00

la 9.00-15.00

su suljettu