Sairaanhoitajan palvelut

Ajankohtaista

Sairaanhoitajan vastaanotolle on helppo tulla rokotettavaksi. Hoida ajoissa oma rokotesuojasi kuntoon.

Rokotusajan voi varata joko puhelimitse tai verkkoajanvarauksen kautta. 

https://www.kaarinanapteekki.fi/ajanvaraus

 

Sairaanhoitajan vastaanotto

Apteekin terveyspiste tarjoaa vaihtoehdon päästä nopeasti ja helposti sairaanhoitajan vastaanotolle. Sairaanhoitajan luokse voit tulla kaikissa terveyteen liittyvissä asioissa. Vastaanotolla tehtävät mittaukset antavat sinulle tärkeää tietoa terveydestäsi.

Sairaanhoitajamme antaa lisäksi rokotteita ja tekee pieniä hoitotoimenpiteitä, joiden avulla saat nopean avun akuuttiin vaivaan. Palvelut sopivat kaikille itsestään huolta pitäville ja terveydestään kiinnostuneille.

Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-17. Muut ajat sovittaessa. Voit varata ajan myös netistä https://www.apteekinhoitola.fi/ajanvaraus (valitse sairaanhoitajan palvelut) 

Ajanvaraus ja tiedustelut

Sairaanhoitaja, kätilö Minna Hyppönen
Puh. 02 273 8700

https://www.apteekinhoitola.fi/ajanvaraus
sairaanhoitaja@kaarinanapteekki.fi

Vastaanottokäynti 15 min. 15 €
Rokottaminen, lääkeinjektiot 15 €
Verenpaineenmittaus 15 €
Kolesterolipaketti (KOL, HDL, LDL ja TRIGLY)
(vaatii 10h paaston)
35 €
CRP 25 €
Verensokeri
(vaatii 2h paaston)
15 €
Punkinpoisto 15 €
Korvahuuhtelu 25 €
Ompeleiden poisto 25 €
Haavanhoito 25 €
Virtsatieinfektiotesti 15 €

Esteettiset injektiohoidot - korosta parhaita puoliasi

Koe itse miljoonien ihmisten käyttämät hoidot, jotka tuovat esiin parhaat puolesi. Täyteaineilla voidaan tuoda kasvoille nuorekasta ilmettä ilman kirurgiaa, saat hetkessä kasvoille elvyttävän, kohottavan tai korostavan vaikutuksen. Kaarinan apteekin kauneushoitolassa on käytössä Juvederm täyteaineet, jotka ovat puhdasta hyaloronihappoa.

Vanhetessamme kosteutta sitovan hyaluronihapon määrä ihossa vähenee. Juonteet lisääntyvät, iho kuivuu herkemmin eikä tunnu yhtä kimmoisalta kuin aiemmin.

Täyteainepistokset ovat minimaalisen invasiivisia, voit jatkaa normaalia elämää- sairaslomaa ei tarvita. Juvederm täyteaineisiin on lisätty puudutusainetta miellyttävän hoitokokemuksen takaamiseksi.

Lue lisää Juvedermista

TURVALLISET TUOTTEET, KOULUTETUT AMMATTILAISET JA YKSILÖLLINEN HOITOSUUNNITELMA

Täyteainehoidot ovat aina yksilöllisiä, käytetyt tuotteet ja menetelmät valitaan kullekin asiakkaalle sopiviksi. Juvedermhoidon
lopputulos kestää  keskimäärin 12-24kk, mutta jo yksi uusintakäsittely lisää sen pysyvyyttä merkittävästi. Varaa oma aikasi maksuttomaan sairaanhoitajan konsultaation (https://www.apteekinhoitola.fi/ajanvaraus ).
 Juvederm kouluttaa täyteainehoitoihin ainoastaan sairaanhoitajia, hammaslääkäreitä ja lääkäreitä. Kaarinan apteekissa täyteainehoitoja tekee sairaanhoitaja.

Tiedustelut ja ajanvaraukset: 02-2738725 tai sairaanhoitaja@kaarinanapteekki.fi

Hoitojen hinnat:

Juvederm  420€  

Juvederm volite 360€

                                                          

Lue lisää Kaarinan Apteekin Kauneushoitolan sivuilta »