Sairaanhoitajan palvelut

Pneumokokkibakteerin aiheuttamat sairaudet leviävät erityisen helposti influenssakauden aikana ja ne esiintyvät yleisesti influenssan jälkitautina. Usein influenssa toimii nk. portinavaajana pneumokokkibakteerille Pneumokokkibakteerilta voi suojatua rokotteella. Kysy apteekilta rokotteesta lisää. Voit varata ajan sairaanhoitajalle 02 2738700.

Sairaanhoitajan vastaanotto

Apteekin terveyspiste tarjoaa vaihtoehdon päästä nopeasti ja helposti sairaanhoitajan vastaanotolle. Sairaanhoitajan luokse voit tulla kaikissa terveyteen liittyvissä asioissa. Vastaanotolla tehtävät mittaukset antavat sinulle tärkeää tietoa terveydestäsi.

Sairaanhoitajamme antaa lisäksi rokotteita ja tekee pieniä hoitotoimenpiteitä, joiden avulla saat nopean avun akuuttiin vaivaan. Palvelut sopivat kaikille itsestään huolta pitäville ja terveydestään kiinnostuneille.

Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-17. Muut ajat sovittaessa.

Käynti sisältää itsehoito-ohjeet ja neuvonnan.

Ajanvaraus ja tiedustelut

Sairaanhoitaja, kätilö Minna Hyppönen
Puh. 02 273 8700
sairaanhoitaja@kaarinanapteekki.fi

Vastaanottokäynti 15 min. 15 €
Rokottaminen, lääkeinjektiot 15 €
Verenpaineenmittaus 15 €
Kolesterolipaketti (KOL, HDL, LDL ja TRIGLY)
(vaatii 10h paaston)
35 €
CRP 25 €
Hemoglobiini 15 €
Verensokeri
(vaatii 2h paaston)
15 €
Punkinpoisto 15 €
Korvahuuhtelu 25 €
Ompeleiden poisto 25 €
Haavanhoito 25 €
Virtsatieinfektiotesti 15 €

Esteettiset injektiohoidot

Vanhetessamme kosteutta sitovan hyaluronihapon määrä ihossa vähenee. Juonteet lisääntyvät, iho kuivuu herkemmin eikä tunnu yhtä kimmoisalta kuin aiemmin. Restylane-täyteaineiden patentoitu, 99 prosenttisesti ihon oman hyaluronihapon kaltainen koostumus mahdollistaa ikääntymisen merkkien häivyttämisen ja kasvonpiirteiden korostuksen tehokkaasti ja turvallisesti.

Restylane-täyteaineissa sekä Restylane Skinboosters -tuotteissa yhdistyvät patentoitu NASHA-teknologia, kokemus yli 20 miljoonasta tehdystä hoidosta sekä laaja tutkimustyö. Kokemuksen ja laadun ansiosta Restylane-tuotteilla saadaan aikaan luonnollisia, välittömiä, näkyviä ja turvallisia hoitotuloksia.

Maailman johtavan, ihonhoitoon erikoistuneen lääkeyhtiö Galderman valmistama Restylane on hyaluronihaposta koostuva täyteaine. Restylane-täyteaineilla voidaan korostaa huulia tai poskipäitä, täyttää juonteita sekä antaa kasvoille muotoa. Restylane Skinboosters on uudenlainen syväkosteuttava hoitomuoto, jonka avulla lisätään ihon joustavuutta ja kiinteyttä. Restylane-valmisteet eivät koskaan sisällä eläinperäistä hyaluronihappoa, minkä ansiosta tuotteet ovat allergiaystävällisiä ja tasalaatuisia. Miellyttävän hoidon takaamiseksi Restylane-täyteaineisiin on lisätty puudutusainetta.

Turvalliset tuotteet, koulutetut ammattilaiset ja yksilöllinen hoitosuunnitelma

Restylane-hoidot ovat aina yksilöllisiä: käytetyt tuotteet ja menetelmät valitaan kullekin asiakkaalle sopiviksi. Restylane-hoidon
lopputulos kestää yleensä 6-12 kuukautta, mutta jo yksi uusintakäsittely lisää sen pysyvyyttä merkittävästi. Restylane-täyteaine valitaan hoidettavan alueen mukaan.
Restylane kouluttaa täyteainehoitoihin ainoastaan sairaanhoitajia,
hammaslääkäreitä ja lääkäreitä. Kaarinan apteekissa Restylane-hoitoja tekee sairaanhoitaja.

Restylane 0,5 ml 190 €

Restylane 1,0 ml 360 €

Perlane 1,0 ml 390 €

Restylane Lip Volume 1,0 ml 360 €

Restylane Skinboosters 1,0 ml 280 €

Restylane Skinboosters 2,0 ml 480 €

Restylane Skinboosters hoitosarja 3x1,0 ml 560 €

Lue lisää Kaarinan Apteekin Kauneushoitolan sivuilta »